Balesetek Hírek

Mikrobusz és tehergépkocsi ütközött Berkesznél

Hétfő éjjel egy ukrán rendszámú Volkswagen mikrobusz közlekedett a 4-es főúton Nyírtass irányába. Információk szerint Berkesznél ( 302-303-as km.szelvényben ) a vezető ( két másik mikrobusz után haladva ) egy kamion előzésébe kezdett. A két mikrobusz sikeresen befejezte az előzést, de a Volkswagen már nem, és nekiütközött a vele szemben közlekedő sót szállító pótkocsis MAN-nak.

A MAN bal első kereke az ütközéstől légvesztes lett. A járműszerelvény áttért a menetirány szerinti bal oldalra, elfoglalva a forgalmi sávot.

A mikrobusz végigtörte a MAN és a pótkocsit oldalát, majd áttért a menetirány szerinti bal oldalra és ott a bal oldali árokba hajtott.

A tehergépkocsi vezetője az ütközést elkerülendő lehúzódott az útpadkára, de a Volkswagen így is a járműszerelvény bal oldalának ütközött. A mikrobusz végigtörte a MAN és a pótkocsit oldalát, majd áttért a menetirány szerinti bal oldalra és ott a bal oldali árokba hajtott. A MAN bal első kereke az ütközéstől légvesztes lett. A járműszerelvény áttért a menetirány szerinti bal oldalra, elfoglalva a forgalmi sávot.

 A mikrobusz végigtörte a MAN és a pótkocsit oldalát.

 A mikrobusz végigtörte a MAN és a pótkocsit oldalát.

A kisvárdai rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

A műszaki mentéshez a kisvárdai tűzoltók vonultak.

A műszaki mentéshez a kisvárdai tűzoltók vonultak. A mentők a Volkswagenből négy személyt szállítottak kórházba, köztük egy két éves gyermeket. A MAN vezetője nem sérült meg.

A VW-t autómentő szállította el, a MAN kerékcsere után saját "lábán" haladt tovább.

A mentők a Volkswagenből négy személyt szállítottak kórházba, köztük egy két éves gyermeket. A MAN vezetője nem sérült meg.

A helyszínelés és műszaki mentés idejére az útszakaszt lezárták. A forgalmat a rendőrök a berkeszi polgárőrök segítségével terelték. A VW-t autómentő szállította el, a MAN kerékcsere után saját “lábán” haladt tovább. A kisvárdai rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

További fotók >>

Forrás, fotók és videó: szabolcsvonulas.hu
.

(Ezt a cikket 340 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!