Halálos baleset a Szentest elkerülő úton

Egy ember életét vesztette, hárman – köztük egy gyerek – pedig megsérült abban a balesetben, amely pénteken dél körül történt a Szentest elkerülő 451-es számú úton – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-t.

Rendőrök és mentősök a baleset helyszínén, Szentes határában, a 451-es főút mellett, a Kurca hídnál 2013. június 21-én. Egy kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze a Kurca hídon, majd mindkét jármű a töltés oldalába csapódott. A balesetben egy ember meghalt, hárman - köztük egy gyermek - megsérültek. MTI Fotó: Rosta Tibor
Rendőrök és mentősök a baleset helyszínén, Szentes határában, a 451-es főút mellett, a Kurca hídnál 2013. június 21-én. Egy kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze a Kurca hídon, majd mindkét jármű a töltés oldalába csapódott. A balesetben egy ember meghalt, hárman – köztük egy gyermek – megsérültek.
MTI Fotó: Rosta Tibor

Szenti Szabolcs elmondta, egy platós kisteherautó haladt Hódmezővásárhely felől Csongrád irányába, amikor egy derekegyházi nő személyautójával a bekötőútról kihajtott elé. Az ütközés miatt mindkét jármű az út menti árokba borult.

Egy rendőr dolgozik a a baleset helyszínén, Szentes határában, a 451-es főút mellett, a Kurca hídnál 2013. június 21-én. Egy kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze a Kurca hídon, majd mindkét jármű a töltés oldalába csapódott. A balesetben egy ember meghalt, hárman - köztük egy gyermek - megsérültek. MTI Fotó: Rosta Tibor
Egy rendőr dolgozik a baleset helyszínén.
MTI Fotó: Rosta Tibor

A kisteherautó utasa, egy 47 éves szentesi férfi a helyszínen meghalt, három embert a mentők kórházba vittek, egy gyereket közülük helikopterrel.

Forrás: MTI  (bzz \ ez \ ppd)
.

(Ezt a cikket 648 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!