E-útdíj fedélzeti egység a Convoy Truck Shop kamion-felszerelési szaküzletekben!

Magyarországon 2013 július 1.-től az eddigi idő arányos útdíj helyett a megtett távolság után kell fizetni az útdíjat minden 3,5t feletti tehergépjárműnek. Az új elektronikus útdíjat a legegyszerűbben a járműbe helyezett fedélzeti egység (OBU) segítségével lehet megfizetni.

Convoy Truck ShopA plug and play fedélzeti egység megvásárlását követően csupán a HU-GO (www.hu-go.hu) weboldalon kell regisztrálni a készüléket, valamint a vállalkozás és a gépjármű adatait.  A díj fizetéséhez előre fel kell töltenie egyenlegét!

Ezt követően a fedélzeti egységet a jármű szivargyújtó aljzatára kell csatlakoztatni, amely azonnal használható. Az eszköz GPS jelekkel azonosítja, hogy a jármű hol hajt fel a fizetős útszakaszokra és hol hajt le azokról. A szükséges GPS koordinátákat a készülék mobil adatátvitellel továbbítja a HU-GO rendszerbe, amely a feltöltött egyenlegből levonja a használt útszakaszra vonatkozó díjat. A Convoy Truck Shop szaküzletekben megvásárolható fedélzeti egység 2 év ingyenes adatátvitelt biztosít!

Várhatóan a készülékekre már június végén nagy lesz az igény, mivel július 1.-től az útdíjat nem fizető fuvarozók akár 110 ezer forintos bírságra is számíthatnak járművenként naponta.

A fedélzeti egységét már most előjegyezheti a Convoy Truck Shop üzletekben vagy a karsai@convoytruck.hu e-mail címen!

E-mail előjegyzés esetén, kérjük adja meg az alábbi adatokat:

  • Számlázási név és cím:
  • A megrendelő neve és telefonszáma:
  • Az igényelt készülékek száma:
  • Melyik üzletünkben szeretné a készüléket átvenni: Budapest, Debrecen, Szeged, Győr, Pécs
  •  Amennyiben nem jár egyik üzletünk felé sem, úgy nettó 1.252.- Ft. zzállítási díj ellenében DPD futárral is elküldjük a fedélzeti egységet.

A fedélzeti egységek áráról és pontos specifikációjáról, valamint a várható szállítási határidőről rövidesen e-mailen tájékoztatjuk.

A megrendeléseket a jelentkezések sorrendjében teljesítjük.


.

 

(Ezt a cikket 1083 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?