Volkswagen Haszonjárművek: Autós terepversenyen is összemérték tudásukat a hazai borászok

A Volkswagen Haszonjárművek és a ŠKODA meghívására autós terepversenyen mérték össze tudásukat a hazai borászatok vezetői és munkatársai. A Demeter Csaba egri borász ötlete alapján megrendezett, és nem titkoltan hagyományteremtő céllal megrendezett I. Borász Kupának a Hungaroring off-road központja és vezetéstechnikai pályája adott otthont, ahol 10 Volkswagen Amarok, 6 ŠKODA Yeti és 14 ŠKODA Octavia várta a versenyzőket.

Vezetői tudásukat és ügyességüket többek között off-road technikai, erdei vezetési, ügyességi, vezetéstechnikai és Eco-driving gazdaságos vezetési gyakorlatokra kialakított 5 helyszínen és 10 pályán kellett a borászoknak bizonyítaniuk. A versenynek külön érdekességet adott, hogy amíg a borászok autóztak, a VinCE Magazin szakemberei vakteszten értékelték az általuk hozott borokat.

A kevesek által ismert, a Hungaroring F1-es pályacsíkjának középpontjában található, erdei terepen érdekes verseny zajlott, melyen Pál József, a Vintop Karkó versenyzője győzött, míg a 2. és 3. helyen Nagy Attila, a Lajvér Borház, illetve Urbán Péter a Twickel Szőlőbirtok képviseletében végzett.

Forrás: Volkswagen Haszonjárművek
.

(Ezt a cikket 240 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?