Hírek Rendezvények Találkozók

A VII. Győrszemerei Kamionos Találkozó képei

Már hagyományosan minden évben, a pünkösdi hétvége a kamionos találkozóról szól Győrszemerém, és ez idén sem volt másként.

img_5214

Mint minden évben, a szervezők ezúttal is számos programmal csábították a kilátogató közönséget, akik már pénteken kaphattak egy kis ízelítőt a győri Árkád parkolójában. Sajnos ott az időjárás nem volt kegyes a résztvevőkkel, azonban szombaton és vasárnap már ragyogó napsütésben zajlottak a programok.

img_5260

A megmérettetést vállaló bátor jelentkezők számtalan versenyben vehettek részt, amelyeket szombaton este értékes díjakkal jutalmaztak. A gyerekeket szintén ügyességi versenyek és különböző vetélkedők várták, de aki ezekben nem fáradt el, azok a csúszdás légvárban szabadulhattak meg felesleges energiáiktól. A színes programok között a színpadon élő zenére szórakozhattak a kilátogatók, és természetesen szombaton este a idén is meggyújtották az elmaradhatatlan tábortüzet.

img_5380

Akik nem lehettek jelen személyesen a találkozón, azok az alábbi galériában kaphatnak egy kis ízelítőt a kitűnő hangulatról és megtekinthetik a szép számban kivonult szebbnél szebb járműcsodákat! Reméljük, hogy jövő pünkösdkor azok is eljönnek Győrszemerére, akik idén nem tudtak részt venni a találkozón!


K.A. – hungarokamion.hu

 

 

(Ezt a cikket 3871 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .