Péntek este megérkeztünk Brazíliába. Az idő szép, a társaság új. Ennek örömére gyorsan körbe is sétáltunk a boxoknál, ismerkedtünk az új versenyzőkkel. 2 boxxal mellettünk egy Magyar versenyzővel is találkoztunk. László János (Csige) személyében. Egy pár jó tanács, némi plusz infó és nekiindultunk az időmérőnek.

Az időmérőn próbáltuk az ideális íveket kihasználni, de az utolsó kanyarban kicsit túlhajtottuk a gépet,  így csak az 5. helyre volt elég. A beállításokon a warm upon még finomítottunk.

b2_1368986876.jpg_550x309A verseny nem a legjobban kezdődött, ugyan is a rajt után nemsokkal aprított a társaság. Mi is kaptunk belőle, sajnos az előttünk lévő másként mérte be a féktávot, mi kicsit hosszan, így összeértünk. A kamion bal eleje sérült meg felületesen. Nem volt hatással a futóműre.

Csige jól elhúzott, és tartani sőt, növelni is tudta az előnyét. Az utolsó körökig a 2. helyen voltunk, Michael Wickstrøm a Volvojával, és megelőzött. A visszapillantóban már megjelent Mikael Bo Hansen is, aki igen csak próbált megelőzni, de nem járt sikerrel. Így a bajnokság első versenyét a 3. pozícióban fejeztük be.

A srácok gyorsan megjavították a jobb elejét a kamionnak, így folytathattuk a 2. versenyt.

b1_1368986859.jpg_550x313A rajt után már rendeződött a társaság, nem volt balhé. Csige már megint elhúzott, mi a 4. helyen csatáztunk. Thomas Sølvberg Larsen begyorsított, üldözőbe vette Csigét. Minket pedig Michael Wickstrøm.  Jó pár körön keresztül csatáztunk, rendesen megizzasztott, ám bár végül megelőzött, mégis jót csatáztunk.  Sajnos Csige defektet kapott, így Thomas került az élre és megnyerte a 2. versenyt. Mi pedig a 4. helyen értünk célba.
b3_1368986849.jpg_746x415Összefoglalva, nagyon jól éreztük magunkat, nagyon jó verseny volt, továbbá jó érzés volt az első versenyen dobogón állni. Köszönjük a segítséget a Hungarokamion.hu-nak, illetve a midenamimiskolc.hu-nak.

Legközelebbi futam június 2-án lesz Cordobán.

Forrás: ZoCiRacing
.

(Ezt a cikket 484 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?