Cserbenhagyta motoros áldozatát a kamionos a 44-es főúton

Segítségnyújtás nélkül hajtott tovább az a kamion, amelyik hétfő délután motorossal ütközött a 44-es főúton, Gyula és Békéscsaba között. A motoros a helyszínen életét vesztette – tájékoztatta a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-t.

Vrendőrség logoargáné Szombati Andrea elmondta: a rendőrök a kamiont vezető bolgár sofőrt egy órán belül elfogták és előállították, a Gyulai Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztásának gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene.

A sajtószóvivő hozzátette: a kamion Gyula felől közlekedett Békéscsaba irányába, amikor a veszelyi leágazás közelében, ahol a szalagkorlát átmenetileg megszűnik, megfordult, és a mögötte haladó motoros hátulról belecsapódott a kamionba. A rendőrök a baleset helyszínétől néhány kilométerre, egy kamionparkolóban fogták el a bolgár férfit, aki időközben kicserélte a jármű sérült lámpáját.

Forrás: MTI  (brg \ bpg \ kho)
.

(Ezt a cikket 361 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!