Új Volvo FE és Volvo FL – maximális üzemidő és minimális üzemeltetési költségek

A Volvo FE és Volvo FL teherautók új változatai olyan technológiák és szolgáltatások kiemelkedő kombinációjával kerülnek bemutatásra, amelyeket annak biztosítására terveztek, hogy a teherautó mindig rendelkezésre álljon, ha szükség van rá. A teherautó üzemeltetője és a járművezető nyugodtan a fő tevékenységére összpontosíthat, míg a Volvo Trucks gondoskodik a járműről.

Az új Volvo FL növeli a hatékonyságot és a hatékonyságot, és még jobb vezetői környezetet is nyújt.
Az új Volvo FL növeli a hatékonyságot és a hatékonyságot, és még jobb vezetői környezetet is nyújt.

„Ebben a szegmensben az ügyfelek nem egy teherautót vásárolnak, hanem gondtalan hozzáférést egy hatékony szállítási megoldáshoz. Az új Volvo FE és Volvo FL még könnyebbé teszik számunkra, hogy olyan átfogó szolgáltatásokat kínáljunk ügyfeleinknek, amelyek szó szerint a nagyobb siker felé vezetik őket” – mondja Claes Nilsson, a Volvo Trucks elnöke.

Akár a szállítás az ügyfél fő tevékenysége, akár nem, ezek a teherautók fontos üzleti eszközök, amelyek segítenek az időben  történő kiszállítások biztosításában.

„A Volvo FE és a Volvo FL sok vásárlója hosszú ideig megtartja a teherautóit, és inkább ránk hárítja annak teljes felelősségét, hogy biztosítsuk a járművek menetkészségét. Hosszú távon egy olyan hozzáértő partner választása a legelőnyösebb a számukra, amely kiváló minőségű termékeket és egyben gondtalan üzemeltetést is kínál” – mondja Pernilla Sustovic, a Volvo Trucks áruterítő és hulladékszállítási szegmensigazgatója.

Letisztult Volvo karakter
Letisztult Volvo karakter

A proaktív hozzáállás gondtalan üzemeltetést biztosít

Az új Volvo FE és Volvo FL bemutatásával együtt kibővített szervizkínálatot is bemutat a Volvo Trucks. A legmagasabb szint – az Arany Szerződés – a karbantartást, a javításokat, továbbá a lehető leghosszabb üzemidőt is magában foglalja.

A továbbfejlesztett Arany Szervizszerződéssel a teherautó csatlakoztathatóvá válik. Ez teszi lehetővé, hogy a Volvo szerviz nyomon követhesse a jármű használatát, és megfigyelje egyes alkatrészek kopását és elhasználódását. A cél annak proaktív biztosítása, hogy csak akkor, és pontosan akkor kerüljön sor a teherautó szervizelésére, amikor az szükséges – továbbá, hogy a karbantartást akkor végezzek el, amikor a jármű nincs használatban.

„A teherautó használatának, illetve a különböző alkatrészek kopásfaktorainak távoli megfigyelésével igyekszünk megakadályozni, hogy a kis problémák váratlan leállássá növekedjenek” – magyarázza Jarkko Aine, a Volvo Trucks szállítási megoldások szakértője.

Az ügyfelek az üzemeltetés további egyszerűsítése érdekében átfogó lízinget is választhatnak, amely minden költséget egyetlen havi számlában egyesít.

Mindig készen áll
Mindig készen áll

Fokozott termelékenység

A fokozott termelékenység, például annak a képessége, hogy rövidebb idő alatt több munkát végezhessenek el, szintén kiemelt fontosságú terület a Volvo FE és a Volvo FL vásárlóinak körében. Az új teherautók számos módon segítenek javítani az ügyfél nyereségességén.

  • A menettulajdonságok jelentősen javultak az új, hatékony D5 és D8 motorok alacsony fordulatszámon is élénk nyomatékleadásának köszönhetően.
  • A Volvo FL különleges kialakítású 12 tonnás változata akár 500 kilogrammal nagyobb teherbírásával számottevő versenyelőnyt kínál.
  • A Volvo FE immár I-Shift automatizált sebességváltóval is rendelhető, kiegészítve az egyes alkalmazásokhoz, például áruterítéshez kifejlesztett szoftverrel. Az I-Shift az üzemanyag-fogyasztás csökkentését is elősegíti.
  • A Fuel Advice üzemanyag-megtakarítási szolgáltatás célja a tulajdonosok és a járművezetők támogatása abban, hogy a leginkább költséghatékonyan használják teherautóikat.

Forrás: Volvo Trucks
.

(Ezt a cikket 286 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?