Ajánlatok Fuvarpiac Hírek Kommunikáció és Informatika Logisztika

A TimoCom Tracking a megkötött üzleteket biztonságosabbá és hatékonyabbá teszi

A június elején megjelenő, újragondolt TC eMap® – ról és a beépített nyomkövetési funkcióról egyre több részlet lát napvilágot. Az új terméket először a müncheni “transport logistic” kiállításon mutatják be a nyilvánosság előtt. De az első képek a felhasználó felületről már elérhetőek.

Az új TC eMap® modern, letisztult és átlátható. Az átláthatósága akkor is megmarad, ha tíz, vagy annál több különböző telematikus rendszerrel felszerelt jármű jelenik meg a térképen. Ez a legnagyobb újítás az új TimoCom termékben: A lehetőség, járművet nyomonkövetni vagy nyomonkövettetni, függetlenül a teleamtikus rendszer gyártójától. Hogy a járműveket jobban be lehessen azonosítani, minden GPS-jeladónak egy egyedi nevet lehet adni. Ez az áttekintésnél és ugyanúgy a térképen is címkeként látható lesz a képernyőn. Csak egy kattintás a járműre és az áttekintőlista máris átvált a kontakt adataira. Így igény esetén máris felvehetjük a kapcsolatot a partnerünkkel.

A gyártókat átfogó nyomkövető megoldás
Típustól és mérettől független beépített telematikus szolgáltatások egy rendszeren belül elérhetővé válnak. Így közel 20 európai GPS-szolgáltató elérhető lesz a TC eMap® szolgáltatásban. Ezt nem kell megvárnia: „A kezdetektől fogva kapcsolatban állunk a leggyakrabban használt telematikus rendszerek gyártóival. De ez korántsem jelenti azt, hogy itt megállunk. Ha az ügyfeleink közül valaki olyan rendszert használ, ami még nincs beépítve a TC eMap® szolgáltatásunkba, jelentkezzen nálunk. Mi pedig a lehető leggyorsabban felvesszük a kapcsolatot a szolgáltatóval, hogy a nyomkövető rendszerünkbe beintegráljuk.” – mondta el Marcel Frings, a TimoCom vezető képviselője.

Azáltal, hogy a nyomkövető megoldás gyártótól független, a TC eMap® kisebb vállalkozásoknak és szolgáltatóknak is érdekes lehet. Így a folyamatosan cserélődő megbízókat is egyszerűen és gyorsan nyomonkövethetik a TC eMap® – on keresztül. A szolgáltatók akár meg is jelölhetik azokat a fuvarozókat, akik biztosan eljuttatják az adott árut A pontból B pontba. “A megbízók már a munka kiadása és a kapcsolatfelvétel előtt látják, hogy az adott fuvarozó nyomon követhető járművel rendelkezik-e” – árulja el Frings, “A járműbevitel menüpont alatt a szolgáltatók külön kiemelhetik, hogy engedélyezik-e a járművüket nyomonkövetni a TC eMap® segítségével.”

Az eddig megszokott TC eMap ® funkciók megmaradnak
A nyomkövető funkció mellett a TC eMap® -ban továbbra is megtalálható az útvonaltervező és kalkulációs modul is. A felhasználók könnyen és gyorsan átléphetnek egy fuvarajánlatból a TC Truck&Cargo®-ból oda, ahol a megtett út adatait és költségeit számolhatják ki. Az útvonaltervezéssel együtt a TC eMap® megjeleníti az aktuális közlekedési információkat is. Így az útdíjak tervezése előtt még eldönthetjük, hogy a kiválasztott útvonal tényleg minden szempontból a legmegfelelőbb-e. Továbbá lehetséges még az utazási költségek és a mellékköltségek (Pl. autópályadíjak) kiszámolása is a kiválasztott távra.

Forrás: TimoCom
.

(Ezt a cikket 282 alkalommal tekintették meg.)

5 tengelyen biztos kézzel

Jármű kártörténeti lekérdezés:

CarVertical

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Reklámblokkoló észlelve!!!

Azt észleltük, hogy bővítményeket használ a hirdetések blokkolására. Kérjük, támogasson bennünket a hirdetésblokkolók kikapcsolásával!

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro