A TimoCom kibővíti a TC eMap® programját új Tracking funkcióval

A TimoCom Soft- und Hardware GmbH fejlesztései nem állnak le. Az elmúlt év végén az európai fuvar- és raktérbörze, a TC Truck&Cargo® szolgáltatója, útjára indította az európai raktárbörzét. 2013 júniusában a TimoCom máris egy újdonsággal rukkol elő. A TC eMap® integrált útvonaltervező és kalkulációs modulját teljesen átdolgozza és az ún. Tracking funkcióval bővíti ki.

A jelentéktelennek tűnő bővítésről közelebbi vizsgálódás után könnyen kiderülhet, hogy ez egy szenzáció! Elsőként megjeleníthetőek lesznek a TC eMap®-on keresztül a különböző, normál esetben nem kompatibilis telematikai rendszerek adatai. Így a TimoCom ügyfelek a jövőben a saját, és akár a nem hozzájuk tartozó járműveket is nyomon követhetik. Eddig több különböző oldalon, illetve alkalmazáson kellett ide-oda kattintani, mostantól a legjelentősebb európai telematikai rendszer szolgáltatók egy platformon belül lesznek elérhetőek. Az időigényes telefonálgatás már a múlté!

Teljes megoldás a szállítmányozási ágazat szereplőinek
Az új TC eMap® segítségével a TimoCom végérvényesen egy átfogó szolgáltatást nyújtó partnerré válik. A düsseldorfi vállalkozás az ágazat szereplőinek az azonnali szerződések, a hosszútávú fuvarfeladatok és a raktárfelületek piacán teljeskörű szolgáltatást nyújt három online platformjával. Az új TC eMap® a hatékonyságot csak tovább fokozza. A flottakövető modul mellett, természetesen továbbra is elérhetőek maradnak a program már ismert költségkalkulációs és útvonaltervező funkciói. Ez a szolgáltatás-együttes világossá teszi, hogy aki a fuvarozás és logisztika világában hatékonyan, időt és pénzt spórolva szeretne érvényesülni, annak csak a TimoCom-ra van szüksége.

Forrás: TimoCom
.

(Ezt a cikket 282 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?