Kigyulladt kamion – Mindkét oldalon haladhat már a forgalom az M5-ösön

Megindult a forgalom az M5-ös autópályán a Budapest felé menő oldalon is, miután a tűzoltók letakarították az útról a kigyulladt kamion miatt keletkezett szennyeződést csütörtök délután – tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Tűzoltók dolgoznak egy kigyullad kamion oltásán az M5-ös autópálya 71-es kilométerénél, a Budapest felé tartó oldalon 2013. május 2-án. Személyi sérülés nem történt, a kamionban tartózkodó két ember időben elhagyta a járművet. MTI Fotó: Donka Ferenc
Tűzoltók dolgoznak egy kigyullad kamion oltásán az M5-ös autópálya 71-es kilométerénél, a Budapest felé tartó oldalon 2013. május 2-án. Személyi sérülés nem történt, a kamionban tartózkodó két ember időben elhagyta a járművet.
MTI Fotó: Donka Ferenc

Virág Edit közölte, hogy a kiégett kamion mellett a jármű elvontatásáig csak egy sávon lehet közlekedni.

Csütörtök délelőtt az M5-ös autópálya 71-es kilométerénél Budapest felé egy török rendszámú kamion kigyulladt, ezért az autópálya mindkét oldalát lezárták az égő jármű és a nagy füst miatt.

Senki nem sérült meg, a kamionban tartózkodó két ember időben elhagyta a járművet.

A kamion eloltása után a Szeged felé vezető oldalon délben megindult a közlekedés, majd a bal pályatest letakarítása után Budapest felé is megindult a forgalom.

Forrás: MTI  (bgj \ bki \ blz)


Kapcsolódó cikkünk: Kiégett egy kamion az M5-ön Lajosmizsénél
.
.

 

(Ezt a cikket 542 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!