Balesetek Hírek Közlekedéssel kapcsolatos hírek

Kiégett egy kamion az M5-ön Lajosmizsénél

Ma 9 óra után újra élhették a lajosmizseiek azt az időt, amikor nem volt még autópálya, és az Észak-Dél irányú tranzitforgalom a településen haladt keresztül. Persze, a közel 20 évvel ezelőtti forgalom, talán a fele lehetett a mostaninak. Most lehetett igazán szembesülni azzal, hogy ” Mi lett volna ha..” És ebben nem csak a megnövekedett forgalom, de egy ma történthez hasonló baleset lehetősége is benne van, hiszen az M5-ős autópálya 71-es “kavicsa” a település határában van.

P1550615
Fotó: Tóth Vivi

A szlovák(!) rendszámú kamion ( Más hírportálokon megjelentekkel ellentétben, nem török volt) Kb. 9 óra után egy szemtanú elmondása szerint, aki a kamion mögött haladt, már menet közben füst gomolygott a ponyva alól. Valószínű ezt a sofőr is észre vette, és a lehető legjobban próbált lehúzódni. A nagy erőkkel érkező tűzoltók, a képek szerint, már nem tudták megakadályozni a kamion leégését.

Sklave

(Ezt a cikket 1896 alkalommal tekintették meg.)

5 tengelyen biztos kézzel

Jármű kártörténeti lekérdezés:

CarVertical

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!