Balesetek Hírek Közlekedéssel kapcsolatos hírek

Kiégett egy kamion az M5-ön Lajosmizsénél

Ma 9 óra után újra élhették a lajosmizseiek azt az időt, amikor nem volt még autópálya, és az Észak-Dél irányú tranzitforgalom a településen haladt keresztül. Persze, a közel 20 évvel ezelőtti forgalom, talán a fele lehetett a mostaninak. Most lehetett igazán szembesülni azzal, hogy ” Mi lett volna ha..” És ebben nem csak a megnövekedett forgalom, de egy ma történthez hasonló baleset lehetősége is benne van, hiszen az M5-ős autópálya 71-es “kavicsa” a település határában van.

P1550615
Fotó: Tóth Vivi

A szlovák(!) rendszámú kamion ( Más hírportálokon megjelentekkel ellentétben, nem török volt) Kb. 9 óra után egy szemtanú elmondása szerint, aki a kamion mögött haladt, már menet közben füst gomolygott a ponyva alól. Valószínű ezt a sofőr is észre vette, és a lehető legjobban próbált lehúzódni. A nagy erőkkel érkező tűzoltók, a képek szerint, már nem tudták megakadályozni a kamion leégését.

Sklave

(Ezt a cikket 1892 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!