Elfogtak két fiatalt, aki elhagyta egy halálos baleset helyszínét Tázláron

Elfogták hétfőn azt a két fiatalt, aki vasárnap elhagyta egy halálos baleset helyszínét segítségnyújtás nélkül – tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

rendőrség logoGál Kristóf közleménye szerint a Kiskőrösi Rendőrkapitányság halált okozó közúti baleset gondatlan okozásának vétségének és segítségnyújtás elmulasztása bűntettének megalapozott gyanúja miatt egy 19 éves kunfehértói, segítségnyújtás elmulasztása miatt pedig egy 18 éves tázlári lakos ellen folytat eljárást.

A rendőrség eddigi információi szerint vasárnap délután a kunfehértói fiatalember Tázlár külterületén földúton közlekedett tehergépkocsival úgy, hogy a jármű nyitott rakterén egy 36 éves férfit vitt. A platón utazó férfi leesett és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A sofőr és a mellette ülő fiatalember elhagyta a helyszínt.

A két elfogott fiatalembert gyanúsítottként kihallgatták, mindketten elismerték tettüket. A sofőrt őrizetbe vették, és indítványozzák előzetes letartóztatását.

A rendőrség vasárnap tájékoztatást adott a balesetről, de akkor azt az információt nem közölte, hogy cserbenhagyás történt.

Forrás: MTI  (bgj \ bki \ ppd)
.

(Ezt a cikket 262 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!