Hírek Konferenciák Logisztika Rendezvények Találkozók

Árpilis 18. a logisztika napja lesz – Magyarország másodszor csatlakozott a nemzetközi programsorozathoz

Reptér, kikötő, logisztikai központ is szervez nyílt napot a Logisztika Napja 2013 rendezvénysorozat keretei között április 18-án. Itthon tíz városban, huszonhat helyszínen zajlanak majd az ingyenesen látogatható események, világszerte közel négyszáz program várja az érdeklődőket. Magyarország tavaly csatlakozott először a Német Logisztikai Egyesület (BVL) kezdeményezéséhez, amelynek célja, hogy jobban megismertesse az érdeklődőkkel a logisztikai szakmát.

ORFK légi felvétele: H.Szabó Sándor
Coca-Cola dunaharaszti logisztikai központja – ORFK légi felvétele: H.Szabó Sándor

A logisztika napján kinyitja kapuit többek között a Coca-Cola dunaharaszti logisztikai központja, a debreceni repülőtér és a dunaújvárosi kikötő is. Több szervezet kiemelten foglalkozik aznap a logisztika környezeti hatásaival. A logisztika napján űrhajós szkafanderbe öltöznek egy vasúti szállítással foglalkozó vállalat kollégái, hogy ezzel is felhívják a figyelmet az elviselhetetlen levegőminőségre. A rendezvényeken szó lesz a környezettudatos csomagolásról, a GPS alapú taxirendelésről, az egyszerűsített vámeljárásokról, beszerzési technikákról is.

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) koordinálásában zajló kezdeményezéshez partnerként csatlakozott a Magyar Külgazdasági Szövetség, a Joint Venture Szövetség és a Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetsége. A közreműködők Budapesten, Nagykanizsán, Győrben, Gyálon, Székesfehérváron és Szolnokon is szerveznek programokat.

A rendezvények ingyenesek, tájékozódni és regisztrálni a www.logisztikanapja.hu oldalon lehet.

Forrás: MLBKT
.

(Ezt a cikket 445 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .