Határinfó Hírek KamionStop Korlátozások Közlekedéssel kapcsolatos hírek Közút Rendőrségi hírek

Leterelik a kamionokat az M7-es autópályáról

A magyar-szlovén határon életbe lépett kamionstop miatt leterelik a kamionokat az M7-es autópályáról, és a 86-os főúton is korlátozásokra kell készülni – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata péntek délután az MTI-vel.

Rendőr terel le az útról egy kamiont az M7-es autópálya eszteregnyei csomópontjában 2013. február 11-én. A szlovéniai kamionkorlátozás miatt megtelt az M70-es autóút és az M7-es autópálya több zalai pihenőhelye, ezért Eszteregnyénél visszafordítják a teherjárműveket. MTI Fotó: Varga György
Rendőr terel le az útról egy kamiont az M7-es autópálya eszteregnyei csomópontjában. – Korábbi felvétel.
MTI Fotó: Varga György

Mint írták: a szlovén hatóságok az ünnepek miatt péntek délután 2 és este 9 óra között teherforgalmi korlátozást vezetettek be a szlovén határszakaszon. A 7,5 tonna össztömeget meghaladó tehergépjárműveket nem engedik be Szlovénia területére.

A rendőrök emiatt az M7 autópálya Vas, Zala, Somogy, Győr, Fejér és Pest megyei szakaszain a Szlovénia irányába közlekedő kamionokat az autópálya mellett lévő pihenőhelyekre, benzinkutakra tereli. Továbbá a 86-os főút Szlovénia felé tartó oldalán is korlátozásokra számíthatnak a kamionosok.

Forrás: MTI (bkdi \ bpg \ bdó)
.

(Ezt a cikket 319 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .