Balesetek Hírek Korlátozások Közlekedéssel kapcsolatos hírek Rendőrségi hírek

Megindult hajnalban a forgalom az M7-esen

Vasárnap hajnalban megindult a forgalom az M7-es autópálya Érd és Tárnok közötti szakaszán, amelyet szombaton éjjel egy vasrudakat szállító kamion balesete miatt zártak le – közölte Pap Judit, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese az MTI-vel.

Összeroncsolódott kamion az M7-es autópálya fővárosból kivezető oldalán, Érd és Tárnok között 2013. március 23-án éjjel. A 22-23-as kilométerszelvénynél történt baleset során a kamionban szállított több tonna vasrúd mindkét pályatesten szétszóródott, a sofőr súlyosan megsérült. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére mindkét oldalon teljes zárást rendeltek el. MTI Fotó: Lakatos Péter
Összeroncsolódott kamion az M7-es autópálya fővárosból kivezető oldalán, Érd és Tárnok között 2013. március 23-án éjjel. A 22-23-as kilométerszelvénynél történt baleset során a kamionban szállított több tonna vasrúd mindkét pályatesten szétszóródott, a sofőr súlyosan megsérült. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére mindkét oldalon teljes zárást rendeltek el.
MTI Fotó: Lakatos Péter

A rendőrség honlapján közölt információk szerint hajnali kettő után a főváros felé vezető pályatestén indult meg a forgalom, azonban a Budapestről a Balaton irányába haladó sávokon a műszaki mentést még 5 óráig tartott. Ezt követően a fővárostól kifelé vezető oldalon is elindulhattak a járművek, a belső sáv azonban a baleset helyszínén, a 22-es és 23-as kilométerszelvény között, a szalagkorlát megrongálódása miatt továbbra is le van zárva.

A szombat éjjeli balesetben egy vasrudakat szállító kamion átszakította a szalagkorlátot az autópálya fővárosból kivezető oldalán, Érdnél.

A román rendszámú kamion sofőrje kirepült a szélvédőn, súlyosan megsérült. A járműben szállított több tonna vasrúd mindkét pályatesten szétszóródott. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére mindkét oldalon teljes zárást rendeltek el, a forgalmat elterelték.

Forrás: MTI  (kbt \ gte)
.

(Ezt a cikket 470 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!