Leborult egy kamion rakománya az M3-as autópályán

Konténer esett le egy kamionról az M3-as autópálya Heves megyei szakaszán kedd reggel a Nyíregyháza felé vezető oldalon – tájékoztatta a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-t.

Az M3-as autópálya 94-es kilométerszelvényénél, Ludas közelében balesetet szenvedett kamionról leborult konténer műszaki mentése 2013. március 19-én. A kamion rakománya egy hirtelen tett kormánymozdulat után szabadult el. MTI Fotó: Komka Péter
Az M3-as autópálya 94-es kilométerszelvényénél, Ludas közelében balesetet szenvedett kamionról leborult konténer műszaki mentése 2013. március 19-én. A kamion rakománya egy hirtelen tett kormánymozdulat után szabadult el.
MTI Fotó: Komka Péter

Soltész Bálint közölte: a Ludas közelében, a sztráda 94-es kilométerszelvényében történt balesetben senki nem sérült meg. A műszaki mentés idejére teljes útzárt rendeltek el az autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán. A forgalmat Gyöngyös után, Nagyfügednél terelték le az autópályáról.

Forrás: MTI  (bták \ bri \ ppd)
.

(Ezt a cikket 421 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!