Balesetek Hírek

Egy ember meghalt az M1-esen, Lébénynél

Egy ember meghalt abban a balesetben, amely hétfő reggel történt az M1-es autópályán, Lébénynél. A forgalom félpályán halad a Budapest felé tartó oldalon – tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-t.

Összeroncsolódott jármű az M1-es autópályán Lébénynél, ahol egy kamion és egy személyautó ütközött össze a sztráda 142-es kilométerénél 2013. március 18-án. A balesetben többen megsérültek, egy férfi meghalt. MTI Fotó: Krizsán Csaba
Összeroncsolódott jármű az M1-es autópályán Lébénynél, ahol egy kamion és egy személyautó ütközött össze a sztráda 142-es kilométerénél 2013. március 18-án.
MTI Fotó: Krizsán Csaba
Osztrák rendszámú, összeroncsolódott jármű az M1-es autópályán Lébénynél, ahol egy kamion és egy személyautó ütközött össze a sztráda 142-es kilométerénél 2013. március 18-án. A balesetben többen megsérültek, egy férfi meghalt. MTI Fotó: Krizsán Csaba
Osztrák rendszámú, összeroncsolódott jármű az M1-es autópályán Lébénynél, ahol egy kamion és egy személyautó ütközött össze a sztráda 142-es kilométerénél 2013. március 18-án.
MTI Fotó: Krizsán Csaba

Kálmán Gabriella közölte: egy kamion és egy személyautó ütközött össze a sztráda 142-es kilométerénél. A balesetben többen megsérültek, egy férfi meghalt.

Hozzátette: a korábban elrendelt teljes útzárt feloldották, félpályán elindulhatott a forgalom.

Forrás: MTI  (bly \ bcl \ ppd)
.

(Ezt a cikket 445 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!