Hírek Közlekedéssel kapcsolatos hírek Közút Rendőrségi hírek

Beszakadt az M1-es burkolata Győrnél, torlódás alakult ki

Torlódik az M1-es országhatár felé haladó forgalma Győrnél, mert beszakadt a sztráda burkolata, csak egy sávon lehet közlekedni ezen a szakaszon – közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese hétfő este az MTI-vel.

Operatőrök felvétleket készítenek az M1-es autópálya győri szakaszán, a Rábca felett átfutó hídon, ahol beszakadt az útburkolat 2013. március 18-án. A forgalmat egy sávra szűkítették, ezen a szakaszon több jármű is defektet kapott az úthiba miatt. MTI Fotó: Krizsán Csaba
Operatőrök felvételeket készítenek az M1-es autópálya győri szakaszán, a Rábca felett átfutó hídon, ahol beszakadt az útburkolat 2013. március 18-án. A forgalmat egy sávra szűkítették, ezen a szakaszon több jármű is defektet kapott az úthiba miatt. MTI Fotó: Krizsán Csaba

Kálmán Gabriella elmondta: ismét fel lehet hajtani a 85-ös főútról az autópályára. A sérült részt a rendőrök körülbójázták, a közlekedők az előzősávban kerülhetik ki. A forgalmat az is lassítja, hogy több jármű is defektet kapott az úthiba miatt.

Az autópálya-kezelő szakemberei szerint a másfélszer fél méteres területen keletkezett 15 centiméteres mélyedés nem okoz súlyosabb problémákat a Rábca felett átfutó sztrádahídon, ezért nincs szükség ennél erőteljesebb korlátozásra – tette hozzá a szóvivő.

Forrás: MTI  (bly \ bki \ bpt)
.

(Ezt a cikket 263 alkalommal tekintették meg.)

5 tengelyen biztos kézzel

Jármű kártörténeti lekérdezés:

CarVertical

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Reklámblokkoló észlelve!!!

Azt észleltük, hogy bővítményeket használ a hirdetések blokkolására. Kérjük, támogasson bennünket a hirdetésblokkolók kikapcsolásával!

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro