Az útviszonyok javulásával péntek este több utat is megnyitott a forgalom előtt a rendőrség, mostanra mindkét irányban teljes szakaszon járható az M7-es autópálya, járható továbbá az 1-es főút teljes szakasza is – közölte honlapján az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK).

A Terrorelhárítási Központ (TEK) által közreadott képen a TEK 2 BTR típusú harci járműve egy autószállító trélernek segít az M1-es autópályán 2013. március 15-én. MTI Fotó: Terrorelhárítási Központ
A Terrorelhárítási Központ (TEK) által közreadott képen a TEK 2 BTR típusú harci járműve egy autószállító trélernek segít az M1-es autópályán 2013. március 15-én.
MTI Fotó: Terrorelhárítási Központ

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a honlapján kitért arra is: az M1-es autópálya Győr és Hegyeshalom közötti szakasza minkét oldalon járható, de Tata és Budapest között a sztráda főváros felé vezető szakaszát is megnyitotta a rendőrség.

A Győr-Moson-Soprom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese péntek este arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az M1-es autópályáról a rendőrök levezetik a hófúvás miatt feltorlódott kamionokat Győrnél.

Tóth Gabriella elmondta: hét járművet rendőri felvezetéssel irányítottak át az 1-es főútra. Az első kamionok már megjelentek Győr határában, azokat még további tíz tehergépjármű követi.

Forrás: MTI  (bkdi \ bly \ bám \ hgp)
.

(Ezt a cikket 412 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?