Hírek Márkahírek Újdonságok Volvo

A Volvo Trucks bemutatja az új FM-et

A Volvo FM a következő lépés a Volvo Trucks termékkínálatának gyors megújulásában – az újdonság egyik legfontosabb termékjellemzője a forradalmi Volvo Dynamic Steering. A teherautó március 19-én mutatkozik be Európában, de már látható a közutakon egy verseny keretében, amelyben azokat díjazzák, akik elsőként pillantják meg az új FM-et.

Fotó: paparazzi.volvotrucks.com

„Az új Volvo FM egészen új szintre emeli a kezelhetőséget és innovatív környezetet biztosít a járművezetők számára a fülkében. A fuvarvállalatok sokoldalúbb, hatékony teherautóhoz jutnak” – mondja Claes Nilsson, a Volvo Trucks elnöke.

A Volvo FM magában foglalja a Volvo Dynamic Steering rendszert, amely a hagyományos hidraulikus kormányrásegítést kombinálja egy elektronikusan vezérelt elektromos motorral, amelyet a kormányműre szerelnek fel. A rendszert erőfeszítés nélküli kormányzást tesz lehetővé kis sebesség mellett, valamint páratlan iránytartási stabilitást nyújt nyílt úton.

Online „Paparazzi” verseny

A Volvo FM hivatalos bemutatójára március 19-én kerül sor, de a Volvo Trucks már most lehetőséget nyújt a közönség számára, hogy megpillantsa. Hétfőn két álcázás nélküli teherautó vágott neki egy átfogó kéthetes európai túrának. Az út során a legélesebb szemű „paparazzi” jutalomban részesül a svéd teherautó-gyártótól.

„Szeretnénk, ha a közönség elküldené nekünk az első fotókat az új teherautóról. A képeket egy erre létrehozott weboldalon tesszük közzé, és a győzteseket vendégül látjuk Göteborgban az új teherautó exkluzív tesztvezetésére” – mondja Jeff Bird, a Volvo Trucks sajtóteszt-igazgatója, a verseny projektvezetője.

A teherautók különböző útvonalon járnak Európa-szerte. A két teherautót feltűnő csíkozással látták el, hogy kitűnjenek a környező forgalomból.

Ha szeretne részt venni a versenyben, vagy megtekintené az új Volvo FM teherautóról készült első fotókat, látogasson el a következő oldalra: www.volvotrucks.com/paparazzi

Forrás: Volvo Trucks
.

(Ezt a cikket 420 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .