Az ütközést elkerülte a kamion, de az árokba hajtott

Szerda délután több ukrán rendszámú kamion közlekedett a 4-es főúton Székely felől Berkesz irányába. A legutolsó 20 tonna építési anyagot szállító Scania vezetője későn vette észre, hogy az előtte haladó kamion lassít, és be akar kanyarodni a parkolóba.

A vezető, hogy elkerülje az ütközést jobbra félrekapta a kormányt és a jobb oldali árokba hajtott.

A kamionok megpróbálták társukat kiszabadítani. Ez nem járt eredménnyel, ezért értesítették a tűzoltókat.

A vezető, hogy elkerülje az ütközést jobbra félrekapta a kormányt és a jobb oldali árokba hajtott. A balesetben személyi sérülés nem történt, az anyagi kár is minimális volt. A járműszerelvény saját erejéből nem volt képes kijutni az árokból. A félpótkocsi a forgalmi sávba lógott, forgalmi akadályt képezve. A kamionosok értesítették a rendőrséget, akik lezárták az utat, amíg ( előbb egy, majd kettő ) a kamionok megpróbálták társukat kiszabadítani. Ez nem járt eredménnyel, ezért értesítették a tűzoltókat.

A kamion műszaki mentéséhez a demecseri, kisvárdai és nyíregyházi tűzoltók vonultak.

A gyors és szakszerű tűzoltómunka eredményeként a nyíregyházi tűzoltóság daruja hamar visszacsörlőzte az úttestre a kamiont.

A gyors és szakszerű tűzoltómunka eredményeként a nyíregyházi tűzoltóság daruja hamar visszacsörlőzte az úttestre a kamiont.

A műszaki mentéshez a demecseri, kisvárdai és nyíregyházi tűzoltók vonultak. A gyors és szakszerű tűzoltómunka eredményeként a nyíregyházi tűzoltóság daruja hamar visszacsörlőzte az úttestre a kamiont. A műszaki mentés idejére az utat lezárták. A kisvárdai rendőrkapitányság intézkedett a balesetben.

További fotók >>

Forrás, fotók és videó: szabolcsvonulas.hu
.

(Ezt a cikket 382 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!