Kategóriák

Kategóriák

Ajánlatok Hírek Kommunikáció és Informatika

Újabb strapatelefon az EVOLVE-tól – A dizájnos, igényes kialakítású Gladiator RG400 walkie-talkie funkcióval is rendelkezik

Már Magyarországon is kapható az EVOLVE által fejlesztett legújabb strapatelefon, az EVOLVE Gladiator RG400. Az új készülék azoknak ajánlott, akik tartós, strapabíró telefonra vágynak, amely nemcsak a hétköznapokban, hanem extrém körülmények között is megállja a helyét.

Az EVOLVE Gladiator RG400-as telefon a gyártó egyik legpraktikusabb strapatelefonja, amelyet kivételesen erős gumiborítással láttak el, belső vázát pedig megerősítették. Így a készülék nemcsak az ütések és az esés okozta sérülések ellen védett, hanem az extrém környezeti hatások és a szélsőséges időjárás sem ártanak neki. Ezt bizonyítja az is, hogy a telefon megfelel az IP 67-es szabványnak, tehát teljes mértékben védett a por ellen, illetve egy méteres mélységben akár harminc percet is kibír a víz alatt. A strapabíró kialakítás mellett a gyártó a külsőre is figyelt, így a Gladiator RG400 is megfelel az EVOLVE-tól már megszokott igényes dizájnnak.

Az EVOLVE számos olyan funkciót is beépített a készülékbe, amely megkönnyíti a terepen való használatot. Felszerelték például adó-vevővel, amely kompatibilis a legtöbb, a piacon megtalálható walki-talkie készülékkel.

A Dual SIM funkciónak köszönhetően két SIM kártyával is használhatjuk a telefont, akár úgy, hogy mindkét SIM aktív, de az egyiket ki is kapcsolhatjuk. A még nagyobb ellenállóság érdekében a kijelző dupla védelmi réteggel ellátott edzett üveggel rendelkezik, így sokkal ellenállóbb a karcolásokkal és az ütésekkel szemben.

A készülékről további információt a www.evolve.hu oldalon találhat.

EVOLVE
.

(Ezt a cikket 409 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE