Kategóriák

Kategóriák

Egyéb Hírek Navigáció

Az NNG nyerte ’Az Év Irodája 2012’ díjat – Ahol az iGO Navigációs szoftverek készülnek

Az iGO Navigáció fejlesztőjeként ismert NNG Kft. új székháza Az Év Irodája 2012 elismerést kapta az iroda.hu csoport szervezésében megrendezett tegnapi díjátadó ünnepségén. A közel egy évtized alatt a navigációs szektor meghatározó szereplőjévé fejlődő NNG 2012 októberében költözött a mintegy 400 munkatársának inspiráló munkakörnyezetet kínáló óbudai épületegyüttesbe.

A globálisan egyre nagyobb piacot kiszolgáló NNG korábbi irodáit kinőve tavaly év végén költözött a Budapest III. kerületében található irodaházba. A munkatársak bevonásával terveztetett kétszer négyszintes székhely funkcionálisan és ergonómiailag is a legmegfelelőbb munkakörnyezetet adja az ország legjobb programozóinak és fejlesztőinek. Az impozáns központ ötvözi a nemzetközi autóipari vállalatvezetők fogadására alkalmas szerepet az élhető és barátságos munkahellyel.

Az Év Irodája címére 2012-ben huszonkét cég pályázott. A közönségszavazás alapján az NNG irodája végzett az első helyen, a szakmai zsűri előtt hasonlóan eredményesen szerepelt a vállalat. A díj odaítélése során a zsűri az irodák ergonómiai kialakítását, a térszervezést, a designt és az alkalmazott kreatív megoldásokat is értékelte.

„Erős verseny folyik a piacon a legjobb programozókért, ezért arra törekedtünk, hogy jelenlegi és új kollégáink a lehető legideálisabb körülmények között dolgozzanak és jól érezzék magukat új munkakörnyezetükben. A székház kialakítása és tervezése során részt vállaló kollégák ötleteivel vált ez az épület igazán a miénkké” – mondta Balogh Péter, az NNG Kft. vezérigazgatója.

A munkaidejét jellemzően ülve töltő dolgozó számára kiemelten fontosak a kényelem és a pihentető testmozgást kínáló szolgáltatások.

A 6300 m2 alapterületű irodaházban ennek megfelelően az NNG úgy alakította ki a munkaállomásokat és választotta a lehető legkényelmesebb irodai székeket és asztalokat, hogy minimális terhelés érje a dolgozókat. A nyugalomra vágyók az épületekben elhelyezett „zero gravity” masszázsszékekben pihenhetik ki magukat. Akik az aktív pihenést választják, erőt gyűjthetnek a játékszobában. A vállalat támogatja a kerékpáros munkába járást is: az épületben biciklitárolót alakítottak ki, melyhez szervízsarok, kényelmes öltöző és zuhanyzóblokk is társul.

Az NNG munkatársai munkaidejük jelentős részében megbeszéléseken és közös ötleteléseken vesznek részt. Ezért az NNG különös figyelmet fordított az épület tervezése során arra, hogy inspiráló közösségi tereket, otthonos break-outokat, tágas érkezőt és konferenciatermet alakítson ki. A MádiLáncos Studio által tervezett belső terekben az NNG arculata lépten-nyomon visszaköszön:
az iroda eligazító rendszere a cég navigációjából jól ismert POI ikonjait és narancssárga csíkot felhasználva és továbbgondolva alakult ki.

Az NNG Kft.-ról

Az NNG Kft. az autóipari, az okostelefon és a személyi navigációs szektor egyik vezető szolgáltatójaként kínál fedélzeti 3D-s navigációs alkalmazásokat, melyekhez szolgáltatások széles köre, valamint egy univerzális szoftver- és térképfrissítő online portál kapcsolódik. A szabványként kezelt iGO Navigációs Szoftvermotorra épülő egyedülálló technológia innovatív navigációs szoftvert, gördülékeny felhasználói felületet, illetve a navigációhoz kapcsolódó tartalmakat és szolgáltatásokat kínál világszerte a készülék- és autógyártók, hálózatüzemeltetők, professzionális szállítóvállalatok és egyéni felhasználók számára.

Az NNG iGO Navigációs Szoftverét használó eszközök száma mára meghaladta a 20 millió darabot. A navigációs piacon meghatározó, folyamatosan fejlődő és bővülő vállalat 8 irodát működtet világszerte, többek között magyarországi központtal, Kínában és az Egyesült Államokban.

Az NNG-ről bővebben a www.nng.com honlapon olvashat. Az iGO Navigációs termékekről bővebb tájékoztatás a www.igonavigation.com oldalon található.

Forrás: NNG
.

(Ezt a cikket 498 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE