Kategóriák

Kategóriák

Balesetek Hírek

Négy autónak is nekiütközött a lengyel tartálykocsi

Csütörtök reggel egy lengyel rendszámú tejet szállító Renault tartálykocsi közlekedett a 38-as főúton Tokaj felől Rakamaz irányába. A 10-es km.szelvénynél a vezető a ködös időben későn vette észre a forgalmi okból álló gépkocsisort. A nagy testű jármű a jeges úttesten nem tudott megállni, a vezető félrekaphatta a kormányt, mert a tartálykocsi a jobb oldalával nekiütközött egy utánfutót vontató Fordnak.

A nagy testű jármű a jeges úttesten nem tudott megállni, a vezető félrekaphatta a kormányt, mert a tartálykocsi a jobb oldalával nekiütközött egy utánfutót vontató Fordnak.

A Ford és az utánfutó nekicsapódott a szalagkorlátnak.

Egy szemből érkező BMW bal oldalát is megrongálta a kamion.

A Ford és az utánfutó nekicsapódott a szalagkorlátnak. Eközben egy szemből érkező BMW bal oldalát is megrongálta a kamion, ami még két gépkocsit ( Ford és Renault ) sodort el, mire megállt.

A tartálykocsi még elsodort további két járművet is.

A nyíregyházi rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

A balesetben négyen sérültek meg, őket a mentők kórházba szállították. A műszaki mentéshez a nyíregyházi és szerencsi tűzoltók vonultak. A helyszínelés és műszaki mentés idejére az utat lezárták. A nyíregyházi rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

További fotók >>

Forrás és fotók: szabolcsvonulas.hu
.

(Ezt a cikket 363 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE