Felborult egy kamion, amikor egy autóval ütközött Kecskeméten – fotók

Felborult egy kamion, amikor egy autóval ütközött a 44-es út Kecskemétről kivezető szakaszán szerdán este, ezért a főút érintett szakaszán teljes útzár van – tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

A baleset helyszíne a 44-es út Kecskemétet elkerülő szakaszán, ahol egy kamion és egy személygépkocsi ütközött 2013. január 30-án. A személyautó vezetője súlyosan, a kamion vezetője könnyebben sérült a balesetben. MTI Fotó: Donka Ferenc
A baleset helyszíne a 44-es út Kecskemétet elkerülő szakaszán, ahol egy kamion és egy személygépkocsi ütközött 2013. január 30-án. A személyautó vezetője súlyosan, a kamion vezetője könnyebben sérült a balesetben.
MTI Fotó: Donka Ferenc

Mihályné Bornemisza Eleonóra közölte: a kamion a városközpont felől érkezett, amikor egy mellékútról a személygépkocsi megállás és elsőbbségadás nélkül a főútra hajtott és ütközött a nyerges vontatóval.

MTI Fotó: Donka Ferenc
MTI Fotó: Donka Ferenc

A személygépkocsi vezetője súlyosan megsérült, kórházba szállították, ahol vér- és vizeletvizsgálatot is végeznek nála, mert felmerült az ittasság gyanúja.

A felborult kamion elszállításáig teljes útzár van a baleset helyszínén – tette hozzá a szóvivő.

Forrás: MTI  (bgj \ ksy)
.

(Ezt a cikket 396 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!