Balesetek Hírek

Pénteken felborult egy teherautó a 8-as főúton Hajmáskérnél

Felborult egy teherautó a 8-as főúton Hajmáskérnél, két ember könnyebben megsérült, a mentés alatt félpályás útlezárás volt – tájékoztatta a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese pénteken az MTI-t.

Tűzoltók dolgoznak egy felborult kamion mentésén a 8-as számú főúton, Hajmáskérnél 2013. január 4-én. Az élelmiszert szállító kamion Veszprém felől Várpalota irányába tartott, amikor eddig ismeretlen okból felborult. A balesetben két ember könnyebben megsérült.MTI Fotó: Nagy Lajos
Tűzoltók dolgoznak egy felborult teherautó mentésén a 8-as számú főúton, Hajmáskérnél 2013. január 4-én. Az élelmiszert szállító kamion Veszprém felől Várpalota irányába tartott, amikor eddig ismeretlen okból felborult. A balesetben két ember könnyebben megsérült.
MTI Fotó: Nagy Lajos

Sztanke Zoltán elmondta: az élelmiszert szállító teherautó Veszprém felől Várpalota felé tartott, eddig ismeretlen okok miatt felborult, két ember könnyebben megsérült.

A veszprémi és pétfürdői tűzoltók segítségével végezték a teherautó rakományának kipakolását, majd ezt követően tudták kerekeire állítani a járművet, addig félpályás útlezárás volt érvényben – tette hozzá.

Forrás: MTI  (bnb \ bpg \ bhi)
.

(Ezt a cikket 607 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!