Kategóriák

Kategóriák

Ajánlatok Felszerelés Hírek Járműtechnika

Tiszta kilátás a nagyobb biztonságért a téli időszakban is a Sonax segítségével

Téli időszakban a rossz kilátás az egyik leggyakoribb baleseti ok. Ezért ajánlatos speciális téli szélvédőmosó folyadékot tenni az ablakmosó tartályba. A háztartási tisztítószerek, illetve a nyári termékek nem rendelkeznek megfelelő tisztítóhatással a tipikus téli szennyeződésekkel szemben alacsony hőmérsékleten.

A nano-technológia a téli ablakmosó folyadékok esetében is biztosítja a jobb tulajdonságokat, ahogy azt az új SONAX Xtreme Szélvédőmosó Jégoldó Nano Pro is bizonyítja. Az ablakmosó folyadék alapja egy nagy hatékonyságú szennyoldó formula, amit speciálisan a hűvös évszak tipikus szennyeződéseihez fejlesztettek ki. A kiváló tisztító hatást már a németországi „auto motor und sport” magazin is igazolta: legutóbbi tesztjükből a SONAX Xtreme Szélvédőmosó Jégoldó Nano Pro koncentrátum győztesként került ki.

Több felületaktív anyag a maximális tisztítóerőért

A tisztítóerő nem jön magától: úgynevezett felületaktív anyagok biztosítják a szennyol­dást – ezeket az új termék különösen nagy
arányban tartalmazza, melyek speciálisan a téli szennyeződések eltávolítására alkalma­sak. Ez a felületaktív anyag mennyiség kere­ken 33 %-kal magasabb, mint az eddigi téli receptúrákban volt. Ezenfelül a német DEKRA Szakértői Testület igazolja a korlátlan anyag­ össze-férhetőséget.

Szemmel látható nano hatás: gyorsabb tiszta kilátás ősszel és télen is

sonax-teli-utHigh-tech nano hatóanyagok rakódnak le az üveg felületen és zárt vízfilmet képeznek. így az ablaktörlők optimálisan siklanak a szélvé­dőn és a tisztító felületaktív anyagok gyorsan és nagy felületen hatnak. Másodpercek alatt csíkmentesen eltávolítja az évszakra jellemző tipikus szennyeződéseket – só, utcai kosz, olaj és korom makacs keverékét.

Az ár-teljesítmény arány is meggyőző: a tiszta kilátáshoz a lehető legkevesebb ablaktörlés szükséges, így csökken a felhasznált mennyiség.

Mint minden SONAX termék, az új téli ablakmosó folyadék is kiemelkedő anyag-összeférhetőséggel bír – nem támadja meg a lakk felületeket, gumi részeket vagy a műanyagot. A nagy értékű xenon fényszórók és a műanyag fényszóróburák is sértetlenek maradnak. Kevésbé jó minőségű termékek, például a fényszóróburán hajszálrepedéseket okozhatnak. A glicerin tartalom az ablaktörlőgumikat puhán tartja és növeli élettartamukat. Az ablakmosó folyadék ezen kívül a több sugárban porlasztó fúvókákhoz is használható.

Forrás: SONAX
.

(Ezt a cikket 372 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE