Hírek Kishaszonjárművek Környezetbarát Márkahírek Nissan

A NISSAN ÉS A JAPÁN COCA-COLA KÖZÖSEN TESZTELI A 100%-BAN ELEKTROMOS E-NV200-AT

A Nissan Motor Co., Ltd. 2012 novemberében több, 100%-ig elektromos e-NV200-at bocsát a Coca Cola rendelkezésére, piaci körülmények közötti tesztelésre.

A Coca-Cola helyi szervezete, a Coca-Cola Central Japan Co., Ltd. a multi funkciós kisbuszt a yokohamai értékesítési tevékenységében fogja használni. Az elektromos áruszállítót a hagyományos belső égésű motoros járművek teljesítményével fogják összevetni. A furgonokat csak este fogják tölteni, amikor a villamosenergia-fogyasztás alacsony. A vizsgálat megállapítja majd, hogy az éjszakai töltés elegendő-e a nappali felhasználói igények kielégítésére. Összességében a Nissan a lehető legtöbb visszajelzést szeretné begyűjteni az e-NV200 használatáról.

A Nissan idén már több ízben tesztelte elektromos kisáruszállítóját Európában és Japánban, többek között a FedEx, a japán posta és a British Gas vállalattal együttműködve. Az eredményeket a 2014-es pénzügyi évben piacra kerülő e-NV200 tökéletesítésére használja fel. A díjnyertes Nissan LEAF után ez lesz a második olyan elektromos jármű melyet tömeggyártásban állítanak elő.

Az autó egy nagy és többféleképpen hasznosítható belső teret kínál kereskedelmi és egyéni felhasználóknak egyaránt. Az e-NV200 innovációt visz a haszongépjármű piacra és tovább erősíti a Nissan vezető szerepét a zéró emissziós piacon. A jármű a LEAF hajtásláncát ötvözi a praktikus NV200 modellel, így nemcsak nullára csökken a CO2 kibocsátás, hanem csendesebb és dinamikusabb is lesz a jármű. Ezen túlmenően kategóriája legalacsonyabb működési költségeivel bír, mely az egyik legfontosabb faktor a vállalkozások számára.

Mint a zéró emissziós technológia vezérszereplője, a Nissan továbbra is nagy hangsúlyt helyez az elektromos járműpaletta bővítésére és a fenntartható mobilitás elősegítésére.

Forrás: Nissan
.

(Ezt a cikket 260 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .