Balesetek Hírek

Két teherautó és egy személyautó ütközött a 71-es főúton kedden – Többen megsérültek

Két ember súlyos, négy pedig könnyebb sérülést szenvedett kedden a 71-es főúton Fenékpusztánál, amikor két teherautó és egy személygépkocsi összeütközött – közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtófőnöke az MTI-vel. A műszaki mentés és az útlezárás az éjszakai órákig tartott.

Rendőrök és tűzoltók dolgoznak annál a balesetnél, amelyben összeütközött egy személyautó és két teherautó a 71-es úton, Keszthely közelében 2012. november 27-én. Az egyik teherautó rakománya tőzeg volt, ami az úttestre ömlött.
MTI Fotó: Varga György

Nothoff Ingrid elmondta, hogy a személyautót vezető 67 éves nő – aki két idős asszonnyal ült a járműben – egyelőre ismeretlen okból áttért a szemközti sávba, ahol gépkocsijával frontálisan ütközött egy tőzeget szállító nyerges vontatóval. A teherjármű igyekezett kitérni, de felborult, miközben egy, a személyautó mögött érkező hűtőautó is belehajtott.

A karambolban a személyautó egyik utasa, valamint a hűtős teherautó sofőrje sérült meg súlyosan. Könnyebb sérülésekkel látták el a személygépkocsit vezető asszonyt és másik utasát, valamint a nyerges vontató sofőrjét és kísérőjét.

A baleset során felborult tőzegszállító rakománya az úttestre szóródott. A helyszínelés, valamint az ütközés során megsérült járművek műszaki mentése miatt a 71-es főutat már délután teljes szélességében lezárták. A mentési munkálatok az éjszakai órákban is tartottak – tette hozzá a sajtófőnök.

Forrás: MTI  (blb \ bri \ bku)
.

(Ezt a cikket 383 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!