Balesetek Hírek Korlátozások Közlekedéssel kapcsolatos hírek

Már két sáv járható az M7-es autópályán Agárd és Pákozd között

Már két sávot használhatnak az autósok az M7-es autópályán Agárd és Pákozd között a főváros felé vezető oldalon, miután kiemelték az ásványiolaj-származékot szállító kamion roncsait, amely korábban árokba hajtott – tájékoztatta a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője vasárnap az MTI-t.

Tűzoltók dolgoznak az M7-es autópályán, az agárdi lehajtó és a pákozdi pihenő között a Budapest felé tartó oldalon, ahol árokba hajtott egy tartályos kamion 2012. november 25-én. A sérült tartályban lévő 30 köbméter kőolajszármazékból mintegy 10 köbméter kifolyt. A kamion sofőrje megsérült, a mentők kórházba szállították. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Szabó-Bisztricz Anett elmondta, hogy a három sávból ismét járható kettő, már csak a külső sáv van lezárva. A műszaki mentés során külön kiemelték az árokból a nyerges vontatót és a vontatmányt, majd utóbbiból átfejtették az ásványiolaj-származékot egy másik kamionba. A földre kiömlött nyersolajat jelenleg szivattyúzzák, utána a szennyezet föld elszállítását is megkezdik.

A szóvivő korábban elmondta: a járműben lévő 30 köbméter kőolajszármazékból 10 köbméter kifolyt, de a tűzoltóknak sikerült megakadályozni, hogy a veszélyes anyag a Velencei-tóba kerüljön.

A balesetben a kamion sofőrje megsérült, a mentők kórházba szállították. (FOTÓ)

Forrás: MTI  (bszt \ bti \ hgp)
.

(Ezt a cikket 415 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!