Busszal ütközött frontálisan egy teherautó Budapesten, a sofőr meghalt

Meghalt egy teherautó vezetője, amikor a jármű frontálisan ütközött egy menetrend szerint közlekedő 36-os autóbusszal kedden Budapest XVIII. kerületében, a Nagykőrösi út Méta utcai felüljáróján – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese az MTI-vel.

A frontálisan ütközött busz és teherautó Budapest XVIII. kerületében, a Nagykőrösi út Méta utcai felüljáróján 2012. november 6-án. A teherautó vezetője a balesetben éltét vesztette.
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Sagyibó Melinda tájékoztatása szerint a teherautó 54 éves vezetője a gyors és szakszerű ellátás ellenére a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Az autóbusz 80 utasa közül senki sem sérült meg, és a busz sofőrje sem – tette hozzá.

A felüljárót teljes szélességében lezárták. A forgalmat rendőrök irányítják, az autókat a Nagykőrösi útra, illetve az M0-s autóút felé terelik.

Herczeg Zoltán, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fődiszpécsere elmondta: a rendőrségi helyszínelés idején a 36-os buszok megosztott útvonalon közlekednek.

A járat Csepel, Csillagtelep végállomás és a 123-as autóbusz soroksári végállomása között, illetve Pestszentlőrinc vasútállomás és a BKV dél-pesti garázsa között közlekedik, a köztes távolságot gyalogosan lehet megtenni.

Forrás: MTI  (bmk \ bsf \ bám \ ksy)
.

(Ezt a cikket 350 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!