Balesetek Hírek

Lisztszállító tartálykocsinak ütközött a Chrysler

Csütörtök délután egy Chrysler közlekedett Nyíregyháza, Család utcán a Nagyvárad utca irányába. Amikor a Bocskai utcai jelzőlámpás kereszteződéshez ért, a kereszteződbe behajtva a jármű nekiütközött, a neki jobbról, a belváros felől ( 41-es főút nyíregyházi szakaszán ) érkező MAN lisztszállító tartálykocsi oldalának.

Lisztszállító tartálykocsi oldalának ütközött a Chrysler Nyíregyházán.

Lisztszállító tartálykocsi oldalának ütközött a Chrysler Nyíregyházán.

A balesetben személyi sérülés nem történt.

A nyíregyházi rendőrkapitányság vizsgálja a körülményeket, azt is, hogy melyik járművezető hagyta figyelmen kívül a forgalomirányító fényjelző készülék tilos jelzését.

A komolyan megrongálódott Chryslert autómentő szállította el.

A balesetben személyi sérülés nem történt. A komolyan megrongálódott Chryslert autómentő szállította el. A nyíregyházi rendőrkapitányság vizsgálja a körülményeket, azt is, hogy melyik járművezető hagyta figyelmen kívül a forgalomirányító fényjelző készülék tilos jelzését.

Forrás és fotók: szabolcsvonulas.hu
.

(Ezt a cikket 262 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!