Balesetek Hírek

Kamion és mikrobusz ütközött Kisvárdán – tizenöten sérültek meg

Szerda hajnalban egy Peugeot mikrobusz közlekedett Kisvárda, Szabolcs vezér utcán ( 4145-ös út kisvárdai szakasza ) a Zrínyi tér irányába. Információk szerint a Császy utca kereszteződésénél ( a főútvonal balra kanyarodik ) a vezető megelőzött egy kerékpárost, amikor a vele szemben közlekedő román rendszámú MAN kamion áttérve a menetirány szerinti bal oldalra nekiütközött.

A 21 tonna alumínium öntvényt szállító kamion frontálisan ütközött a mikrobusznak

A 21 tonna alumínium öntvényt szállító kamion frontálisan ütközött a mikrobusznak, azt kb. 20 méterre ellökte, a Császy utcára. A mikrobusz bal első kereke kitört, a karosszéria összeroncsolódott. A műszaki mentéshez riasztott kisvárdai tűzoltók több beszorult sérültet feszítő-vágó segítségével tudtak kiszabadítani.

14 embert szállítottak kórházba amikor kamion és mikrobusz ütközött Kisvárdán.

A műszaki mentéshez riasztott kisvárdai tűzoltók több beszorult sérültet feszítő-vágó segítségével tudtak kiszabadítani.

Az ütközés ereje a mikrobuszt nekilökte e kerékpárosnak

Információk szerint a Peugeot-ban tizennégyen utaztak, őket és a kerékpárost ( az ütközés ereje a mikrobuszt nekilökte e kerékpárosnak! ) a mentők kórházba szállították. A kamion vezetője nem sérült meg.

Román kamion és magyar mikrobusz ütközött Kisvárdán.

A helyszínelés és műszaki mentés idejére az utat lezárták, a forgalmat a rendőrök a kisvárdai polgárőrök segítségével terelték.

A helyszínelés és műszaki mentés idejére az utat lezárták, a forgalmat a rendőrök a kisvárdai polgárőrök segítségével terelték. A kisvárdai rendőrkapitányság szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Forrás, fotók és videó: szabolcsvonulas.hu
.

(Ezt a cikket 491 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!