Balesetek Hírek

Felborult egy kamion az M0-s autóúton

Egy kamion az oldalára fordult, majd egy terepjáró is belerohant szombat reggel nem sokkal hat óra után az M0-s körgyűrű 28-as kilométerénél. Az utat az M5-ös felé lezárták, emiatt nagy a torlódás alakult ki. A forgalom csak késő délután indult meg mindkét sávon – közölte az Állami Autópálya-kezelő Zrt, a rendőrség és a katasztrófavédelem az MTI-vel.

Tűzoltók dolgoznak az oldalára borult kamion mellett az M0-s autóút 28-as kilométerénél 2012. október 13-án. Az oldalára fordult tartálykocsiba egy terepjáró is belerohant. A kamion vezetője sérüléseket szenvedett, a terepjáró utasai nem sérültek meg. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Ferenczi Norbert, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője az MTI-nek elmondta: egy tartálykocsi borult fel, amely veszélyes anyagot nem szállított. A kamion vezetője sérüléseket szenvedett, a terepjáró utasai nem sérültek meg.

A kamion sofőrjét a tűzoltóknak kellett kimenteniük. A műszaki mentés már befejeződött – tette hozzá.

Rendőrök és műszaki mentők dolgoznak az oldalára borult kamion mellett az M0-s autóút 28-as kilométerénél 2012. október 13-án. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Az Országos Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta: miután az M0-s jobb pályáján a kamion felborult, a személygépkocsi már nem tudott eléggé lelassítani, így ütközött a járműbe.

A forgalom csak késő délután indulhatott meg mindkét sávon – közölte az Állami Autópálya-kezelő Zrt. diszpécsere az MTI-vel.

Forrás: MTI
.

(Ezt a cikket 464 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!