Balesetek Hírek

Képek az M0-on tegnap balesetet szenvedett veszélyes anyagot szállító teherautó mentéséről

Ötven méter sugarú körben lezárták az M0-son történt baleset helyszínét kedd délelőtt; az első információkkal ellentétben a veszélyes anyagokat szállító utánfutós teherautó nem borult fel, de rakománya megsérült – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

A katasztrófavédelem szakemberei dolgoznak az M0-s autóút 24-es kilométerénél, Dunaharaszti közelében, ahol felborult egy veszélyes anyagokat szállító utánfutós teherautó 2012. október 2-án.  MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A baleset az M0-s 24-es kilométerénél történt, ahol a teherautó két autóval ütközött össze.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A teherautó 43-féle veszélyes anyagot szállított, a hordók, tartályok mérgező, maró és tűzveszélyes anyagokat tartalmaztak – közölte a szóvivő. A kamion alatt kisebb szivárgást észleltek, ezért ötven méter sugarú körben kellett lezárni a baleset helyszínét.

Forrás: MTI
.

(Ezt a cikket 793 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!