Hírek Kiállítások Rendezvények Újdonságok

A mai napon zárult a hannoveri IAA 2012 kiállítás

A mai napon zárult a 64. haszonjárművek nemzetközi szakkiállítása (IAA) Hannoverben, amely szeptember 20.-a óta fogadta a látogatókat.

Az idei kiállításon szinte valamennyi haszonjárműgyártó kirukkolt valamilyen újdonsággal! A legtöbben itt mutatták be Euro6-os motorjukat, illetve az IAA-ra időzítették új modelljeiknek bemutatóját is. Az IAA-n láthattuk először az új Euro 6-os DAF XF-et, a frissített Euro6-os MAN TG-t, az új Mercedes Antos-t, a Renault és a Scania új Euro6-os motorjait, valamint az új Volvo FH-t szintén Euro6-os erőforrással.

Az új Iveco Stralis Hi-Way a 2013-as év haszonjárműve

Átadásra kerültek az év haszonjármű díjai is, ahol a nehéz haszonjármű kategóriában az új Iveco Stralis Hi-Way nyerte el a kitüntető címet! Mindemellett az Iveco is elhozta Hannoverbe további újdonságait, mint a felfrissített Trakker-t és természetesen az új Euro6-os motorjait.

Most csak a legfontosabbakat említettük meg, de az elmúlt hetekben, szinte napi rendszerességgel voltak olvashatók oldalunkon a legfrissebb hírek az idei IAA kiállításról.

Az alábbi néhány képet a Convoy Truck Shop munkatársai, Boha Szilárd és Hornok Tamás készítették a kiállítás újdonságairól, érdekességeiről.

[nggallery id=9]

hungarokamion.hu
.

(Ezt a cikket 814 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE