Balesetek Hírek

A körforgalomban esett le a kamion 7 tonnás rakománya

Szerda este egy ukrán rendszámú Mercedes kamion közlekedett a 403-as úton Nagykálló felől Záhony irányába. A 41-es utat keresztező körforgalomban a kamion 7 tonnás papírgyártó gép rakománya megbillent, és az oldalfalat a ponyvával együtt átszakítva jobbra az úttestre esett.

A körforgalomban a kamion 7 tonnás papírgyártó gép rakománya megbillent, és az oldalfalat a ponyvával együtt átszakítva jobbra az úttestre esett.

Több órás forgalmi torlódást okozott egy kamionról leesett rakomány a 403-as úti körforgalomban.

A tűzoltók daru segítségével rakták vissza a leesett gépet.

A lezuhanó gép is megrongálódott. Személyi sérülés nem történt. A műszaki mentéshez a nyíregyházi és debreceni ( tűzoltódaru ) tűzoltók vonultak. A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt a forgalmat rendőrök irányították. A tűzoltók daru segítségével rakták vissza a gépet. A forgalmi rend a késő esti órákban állt helyre. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Forrás és fotók: szabolcsvonulas.hu
.

(Ezt a cikket 297 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!