Bemutatók Hírek Márkahírek Rendezvények Újdonságok Volvo

Az új Volvo FH széria látványos bemutató keretében mutatkozott be

Szeptember 5-én a Volvo Trucks egy látványos rendezvény keretében mutatta be a Volvo FH széria új változatát, melyet több mint 34000 ember nézett szerte a világon. “Ez a teljesen új Volvo FH kétségtelenül a legnagyobb eredményünk”, állította Claes Nilsson, a Volvo Trucks elnöke.

A hivatalos bemutatót és világpremiert egy gálával ünnepelték a göteborgi Scandinavium Arénában, amelyen több mint kétezer meghívott vendég vett részt. További négyezer ember a párhuzamosan tartott események keretében csatlakozott Madridban, Birminghamban, Páriszban, Rotterdamban és Brüsszelben, míg harmincnégyezer ember a különböző eseményeket élő közvetítésben követte a bemutató oldalán: www.volvotrucks.com/fh.

 “Ma este egy teljesen új terméket mutatunk be – és meggyőződésem, hogy ez egy új viszonyítási pontot jelent az iparágban”, mondta Claes Nilsson a hivatalos bemutatón Göteborgban. ” Az új FH sokévi kemény munka eredménye. Több ezer Volvo-s kollégámmal együtt nagyon izgatott vagyok, és büszke is, hogy megmutathatjuk az eredményt Önöknek és az egész világnak – a jövő tehergépjárművét.”

A hivatalos bemutatót nagy várakozás övezte, amióta a Volvo Trucks augusztus 22-én bejelentette az új FH szériát. A nagyközönségnek először arra volt lehetősége, hogy “A balerina-kaszkadőr” című rövidfilm bemutatásával vessen egy pillantást az új járműre, amely azért készült, hogy demonstrálja az új FH kiemelkedő kezelhetőségét. A film megtekinthető a www.volvotrucks.com/fh oldalon, és már több mint 5 millió ember látta a YouTube-on is.

Mindazonáltal a legtöbb embernek a hivatalos bemutatón volt először lehetősége arra, hogy közelről is megtekintse az új járművet, és megismerkedjen az autó egyedülálló új funkcióival. Az új sorozat a Volvo Trucks eddigi legnépszerűbb modelljéhez képest is előrelépést jelent, és számos világújdonságnak számító innovációt vonultat fel az üzemanyag-hatékonyság, a kezelhetőség és a biztonság terén.

Tekintse meg a filmet a bemutatóról:

Forrás: Volvo Trucks
.

(Ezt a cikket 562 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .