Kamion és személygépkocsi ütközött a 86-os főúton – meghalt a lengyel kamionsofőr

A helyszínen életét vesztette az a lengyel kamionsofőr, akinek járműve egy személygépkocsival ütközött össze vasárnap a 86-os főúton, Kozmadombja belterületén – közölte a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Összeroncsolódott járművek a Zala megyei Kozmadombja belterületén, ahol egy lengyel rendszámú kamion áttért a szembejövő sávba, felborult és összeütközött a szembe közlekedő szlovák rendszámú személyautóval 2012. szeptember 2-án. A kamion sofőrjét a tűzoltók szabadították ki a vezetőülésből, de életét a mentősök már nem tudták megmenteni. A személygépkocsiban öten utaztak, ők könnyebb sérülést szenvedtek. MTI Fotó: Varga György

Szabó István elmondta: a kamion sofőrjét a tűzoltók szabadították ki a vezetőülésből, de életét a mentősök már nem tudták megmenteni.

A személygépkocsiban öten utaztak, ők könnyebb sérülést szenvedtek.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint az érintett útszakaszon teljes útzár van érvényben.

blo \ gtr \ gry

(Ezt a cikket 308 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!