Kategóriák

Kategóriák

Balesetek Hírek Rendőrségi hírek

Baleset az M3-ason – Szemtanút keres a rendőrség

Egy magyar kamionos láthatta a múlt héten az M3-ason egy szlovák nő által okozott, négy halálos áldozatot követelő balesetet, a rendőrség keresi a kamionsofőrt – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A rendőrség hivatalos honlapján olvasható tájékoztatás szerint egy Hatvan felől Budapest felé haladó kamionos szemtanúja lehetett a karambolnak, így nélkülözhetetlen adatokat szolgáltathat a nyomozóknak, akik várják a kamionos jelentkezését.

Az ismeretlen férfi 40 év körüli, 175 centiméter magas, fehér bőrű, arca hosszúkás, haja barna, rövid, fejtetőn két oldalt kopaszodó, erős testalkatú. Fején napszemüveg volt. Barna, rövid ujjú póló és hosszú farmer nadrág volt rajta – írják a police.hu-n.

A 35 éves szlovák nő múlt héten kedden hajnalban BMW terepjárójával a főváros felé tartva belerohant egy Fiatba, mely a szalagkorlátnak csapódva kigyulladt. Négy utasa közül három bennégett a kocsiban, míg egy 54 éves, súlyosan sérült nő ki tudott menekülni, de két nap múlva a kórházban ő is elhunyt.

A balesetet okozó nőt 30 napra előzetes letartóztatásba helyezték, ellene kettőnél több ember halálát okozó ittas állapotban elkövetett közúti járművezetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást.

Forrás: MTI  (htm \ bcl \ bhi)
.

(Ezt a cikket 248 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE