Hírek Logisztika

DB Schenker Logistics – Lufthansa Cargo’s “Planet Award of Excellence”

A Lufthansa Cargo „Planet Award of Excellence” díját ezúttal a DB Schenker Logistics kapta.

Az elismerést a Globális Parnertanács rendezvényén adták át Norvégiában, Alesundban, mellyel a német teherszállítmányozó vállalat a DB Schenker Logistics-et a 2011-es kiemelkedő együttműködéséért tüntette ki.

„A kooperáció a Lufthansa Cargo és a DB Schenker Logistics közötti a kiváló kapcsolatokon alapult a 2011-es évben is. Büszkék vagyunk arra, hogy a cég légi szállítmányainak nagy része a Lufthansa Cargo segítségével jutott el célállomására.” – mondta Dr. Andreas Otto, a Lufthansa termék és értékesítésért felelős elnökségi tagja. „Nagy öröm számunkra, hogy a Lufthansa Cargo és a globális partnerprogramunkhoz tartozó üzletfelek közösen értek el sikereket a korábbi években, és a 2011-es évben is.”

A díjat Dr. Andreas Otto adta át Dr. Thomas Liebnek, a Schenker AG elnökségi tagjának, aki beszédében szintén kiemelte a két cég közötti különleges kapcsolatot. „ Nem pusztán az egymás közötti üzleti kapcsolatok erősödése tölt el örömmel, hanem az a tény is, hogy 2011-ben közösen sikerült erősítenünk az innovatív booking csatornák használatát valamint bevezettük az e-freight rendszert.

”Dr. Thomas Lieb hozzátette: „Nagy öröm nekünk, hogy az egyik legnagyobb üzleti partnerünktől ilyen kitüntetést kaptunk. Az együttműködésünk egyre szorosabb lett az elmúlt néhány évben, és 2011-es megnövekedett tonna volumen a bizonyíték arra, hogy ebből mindkét cég profitál. Az erős légi partnerek roppant fontosak számunkra, és reméljük, hogy a Lufthansa Cargoval további sikereket érhetünk még el.”

Forrás: DB Schenker Hungary
.

(Ezt a cikket 214 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .