Alkatrészgyártók hírei Hírek Kiállítások Rendezvények

A Bosch a 2012-es Automechanika kiállításon

A Frankfurt am Mainban megrendezésre kerülő idei Automechanika kiállításon a Bosch a 9-es csarnokban mutatja be termékeit és szolgáltatásait, első alkalommal megújult standján. A jelentősen megnövelt alapterületen immár kellő tér áll rendelkezésre ahhoz, hogy egymás mellett jelenhessen meg a Bosch összes pótalkatrész-piaci gépjárműfelszerelés- és diagnosztikai márkája. A javítóműhelyek és a kereskedelem vezető szolgáltatója a 2012. szeptember 11. és 16. között zajló rendezvényen az alkatrészek, diagnosztikai és javítóműhely-technológiák, szolgáltatások és gépjárműszerviz hálózatok széles skáláját vonultatja fel.

Teljes rendszerszakértelem élőben a standon kialakított négy javítóműhelyben
A Bosch teljes repertoárja látható lesz a megújult kiállítási standon a diagnosztikától kezdve a karbantartáson és a megfelelő alkatrészekkel való javításon át, egészen a virtuális támogatási szolgáltatásokig. Az élő bemutatókra a négy javítóműhelyben mindig az erre alkalmas gépjárművön kerül sor, melyek alkalmával bemutatásra kerülnek a hálózatba kapcsolt alkalmazások – hajtástípus vagy szakterület szerint csoportosítva. Két javítóműhely a hagyományos dízel- és benzinmotoros hajtástechnológiához kapcsolódó témakörökre összpontosít, a diagnosztikától egészen a javításig. A harmadik javítóműhely az új és alternatív hajtásokkal – mint például a hibrid technológia és az elektromos meghajtás – foglalkozik, míg a negyedikben a haszongépjárművekhez kialakított Bosch-kínálat tekinthető meg.

Kiemelt esemény: a Bosch „ESI[tronic]live”, vagyis a jövő műhely-információs szoftverének bemutatása
Az Automechanika látogatói elsőként tekinthetik meg a világ vezető műhely-információs szoftverének számító ESI[tronic] fejlesztésének jelenlegi állását. Az aktuális ESI[tronic] 2.0 változat tervezett online kiterjesztése a „Bosch ESI[tronic]live” nevet kapta. Ennek az új online megoldásnak a működési elve a javítóműhelyben dolgozó felhasználó munkafolyamataihoz igazodik. A felhasználót gyorsan és könnyen vezeti végig a javítási folyamaton – a hibatároló kiolvasásától a hibajelenségek beviteli lehetőségén, a diagnosztikán és a hibás alkatrészek azonosításán át, egészen a szükséges alkatrészek integrált rendelési folyamatáig. Az ESI[tronic]live biztosítja a felhasználó számára az összes releváns információt és funkciót, mely minden – előbb említett – lépést támogat. A Bosch ESI[tronic]live a világon mindenhol olyan költséghatékony diagnosztikai és javítószoftvert biztosít a műhelyeknek, amely a már meglévő ESI[tronic] 2.0 műhely-információs szoftverrel együtt szintén a hatékonyság javítására hivatott.

Bosch műhelykoncepciók a standon és a külső területen
Az Automechanika kiállításon részletesen bemutatásra kerülnek a Bosch műhelykoncepciói, a Bosch Car Service és az Auto Crew. A 9-es csarnok előtti külső területen a Bosch bemutatja, hogy a jövő milyen sikereket kínál a Bosch partnerei számára. A látogatók egy teljesen berendezett Bosch Car Service és Auto Crew műhelyben ismerhetik meg a Bosch leendő partnerek számára szabott minimum követelményeit.

Bosch márkák egymás mellett
Idén első alkalommal mutatja be a Bosch egymás mellett a 9-es csarnokban pótalkatrész-piaci és javítóműhely-márkáit. A szervizhálózat specialistájaként a Beissbarth széles termékskálával érkezik a futómű-beállítás és fékpróba terén, és új termékeket is bemutat, többek között egy fékpad/vezérlőegység diagnosztika hibridet. A Sicam, mint kerékszerviz specialista a teljes termékskáláját, továbbá új kerékcentírozó gépeket és gumiszerelő berendezéseket is bemutat. A HC Cargo látogatói a gépjármű-technikai elektronikus alkatrészek teljes termékskáláját tekinthetik meg.

Standok és időpontok

Bosch stand:
9-es csarnok, B06 stand

Bosch javítóműhely-franchise rendszerek:
9-es csarnok
Külső terület, 9-es csarnok

Beissbarth stand:
9-es csarnok, E06 stand

Sicam stand:
9-es csarnok, D06 stand

HC Cargo stand és Unipoint:
9-es csarnok, D16 stand

Bosch sajtótájékoztató:
A Bosch-sajtótájékoztatója az Automechanika első napján kerül megrendezésre (2012. szeptember 11.) 13:15-től a Portalhaus 1. emelet, Transparenz 1 és 2. teremben.

Az eseményen Robert Hanser, az Gépjármű-felszerelések üzletág elnöke és Hans-Peter Meyen, a Diagnosztika és Fejlesztési üzletág igazgatósági tagja szólal fel.

Forrás: Robert Bosch Kft.
.

(Ezt a cikket 280 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .