Balesetek Hírek Közlekedéssel kapcsolatos hírek

Kamionba rohant egy autó az M5-ös autópályán

Egy osztrák férfi meghalt, amikor autójával kamionba szaladt pénteken délben az M5-ös autópályán, Lajosmizse közelében, a személyautó három utasa megsérült – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Tűzoltók dolgoznak az M5-ös autópályán, Lajosmizse közelében, ahol meghalt egy osztrák férfi, amikor autójával kamionba rohant 2012. augusztus 3-án. Az autó három utasát kórházba szállították, közülük a személygépkocsi első ülésen utazó férfit életveszélyes sérülésekkel. MTI Fotó: Noszlopy N. Miklós

Mihályné Bornemisza Eleonóra őrnagy tájékoztatása szerint a személygépkocsi belerohant a kamion hátuljába, egy alkatrésze beakadt a járműbe, így a kamion továbbhúzta az autót egészen a közeli, az autópálya melletti úgynevezett tengelysúlymérő állomásra.

A személygépkocsi sofőrje a helyszínen meghalt, az első ülésen utazó utasát életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopter vitte kórházba, míg a hátsó ülésen helyet foglaló nőt és egy csecsemőt a mentők kórházba szállították.

Forrás: MTI  (bgj \ bmk \ bcl \ bdó)
.

(Ezt a cikket 301 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!