Balesetek Hírek

Árokba borult egy kukoricát szállító kamion Kunhegyes és Kunmadaras között

Árokba borult egy kukoricát szállító kamion Kunhegyes és Kunmadaras között szerdán, a vezetőt tűzoltók szabadították ki az összeroncsolódott járműből – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei katasztrófavédelmi szóvivő az MTI-vel.

Összeroncsolódott pótkocsis teherautó a 34-es számú út mentén, Kunhegyes határában 2012. július 25-én. A csöves kukoricát szállító nyerges vontató vezetőjét a baleset helyszínéről súlyos, életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopter szállította kórházba.
MTI Fotó: Bugány János

S. Tóth Anikó tájékoztatása szerint a csöves kukoricával megrakott kamion eddig tisztázatlan körülmények között lesodródott az útról és az árokba csapódott.

A sofőr beszorult az összeroncsolódott vezetőfülkébe, őt a kiérkező tűzoltók feszítő-vágóval szabadították ki. Az első információk alapján súlyos állapotban lévő sérültért mentőhelikopter érkezett a helyszínre – tette hozzá a szóvivő.

A nyerges vontató rakománya az út menti csatornába és a szántóföldre borult.

Forrás: MTI  (hbj \ bki \ bsa)
.

(Ezt a cikket 479 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!