Súlyos baleset a szolnoki Szent István hídon

Hárman megsérültek, amikor négy jármű ütközött hétfőn a 4-es főút Szolnokot elkerülő szakaszán, a Szent István hídon; az útszakaszt teljesen lezárták – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei katasztrófavédelmi szóvivő az MTI-vel.

Tűzoltók dolgoznak a 4-es főút Szolnokot elkerülő szakaszán, a Szent István hídon, ahol korábban négy jármű összeütközött. A baleset helyszínéről egy súlyos és két könnyebb sérültet szállítottak kórházba.
MTI Fotó: Bugány János

S. Tóth Anikó tájékoztatása szerint a baleset eddig tisztázatlan okból, hétfő kora délután történt.

Az MTI helyszíni információi szerint az érintett útszakaszon egy cseh rendszámú kamion, egy román rendszámú kisteherautó és két személygépkocsi karambolozott. A két személyautó közül az egyik ugyancsak román. Az elsődleges adatok szerint a három sérült közül egy embert súlyos, kettőt könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba.

Az egyik járműből több négyzetméternyi területen olaj folyt a híd útburkolatára, a síkosságmentesítést jelenleg is végzik a szolnoki tűzoltók.

A 4-es főút érintett szakaszát a helyszínelés, illetve a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárta a rendőrség. A forgalmat Szolnok belvárosa felé elterelik, emiatt mind Budapest, mind Debrecen felől több kilométeres torlódás alakult ki.

Forrás: MTI  (hbj \ bsf \ bám \ pdm)
.

(Ezt a cikket 435 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!