Ajánlatok Hírek Navigáció

Megjelent Magyarország kamionos térképének új, frissített kiadása!

Több mint 100 kisebb-nagyobb módosítással, javítással és egy sor új információval újra megjelent a Magyarországon közlekedő teherautók és autóbuszok nélkülözhetetlen tartozéka, Magyarország kamionos térképe. Ha nem akar tízezreket költeni kamionos GPS-re, és fölöslegesen büntetést vagy karosszériajavítást fizetni, rendelje meg már most!

Súly- és magasságkorlátozás, behajtási zónák, kamionparkolók, kamionszervizek, fix trafipaxok, RO-LA, logisztikai központ, Go-Box és még rengeteg fontos információ haszongépjárművek (kamionok, buszok) üzemeltetői számára egy praktikus, összehajtható térképen. A Stiefel Eurocart által most már harmadszor kiadott kamionos térkép ezúttal is a Magyar Közút hivatalos adatbázisa alapján készült, ami garancia az adatok pontosságára.

Sokszor hallani róla, hogy a nagyobb buszok, kamionok hidak alá szorulnak, mert nem tudják, hol van magasságkorlátozás, így elkerülni sem tudják. Ha az Ön járművével is történt már ilyen, bizonyára nem szívesen emlékszik rá, hogy milyen emberi és anyagi következményei vannak egy ilyen balesetnek. Most végre itt a segítség, a térkép! A Magyarország kamionos térképén feltüntetett súlykorlátozással védett hidak, és a magassági korlátozások ismerete minden olyan szállítmányozással, fuvarozással vagy buszközlekedéssel foglalkozó cégnél nélkülözhetetlen, ahol nagy gépjárművekkel fuvaroznak.

A tehergépkocsik számára fizetős útszakaszok az útvonalak tervezésekor fontos szempontnak számítanak. A térképen ezek is szerepelnek. A kamionos parkolók jelölése lehetõvé teszi, hogy előre tervezhessék a beiktatott pihenőket.

A jelentősebb körforgalmak, valamint az autópályákon működő fix telepítésű sebességmérő kamerák jelölése konkrét segítséget és mérlegelési lehetőséget nyújt a jármű vezetőjének. Tudta, hogy a fix telepítésű sebességmérők száma jelentősen bővült 2010 óta? Az Ausztria felé közlekedők elkerülhetik a sorban állást, ha a térképen megjelölt Go-Box szolgáltatással rendezik úthasználati kötelezettségüket. Az egyes települések ipari parkjának megtalálását térképünk a legfrissebb adatok alapján berajzolt piktogramokkal könnyíti meg. A közúti és vasúti árufuvarozás kapcsolódási pontjait, a RO-LA terminálokat kiemelten jeleníti meg a kiadvány. A logisztikai szolgáltató központok pedig a kiadvány mindhárom (Magyarország, Budapest és Pest megye) térképén megjelennek. A tervezést a távolság- és névmutató is segíti.

A térkép hátoldalán külön kiemeltük Pest megye és Budapest térképét hiszen a tranzit forgalom nagy része az M0 autópálya körgyűrűn zajlik. Az M0 valamennyi lehajtóját csomóponti rajzzal is ábrázoljuk, ami segít a lehajtásnál a sávválasztásban. A nemzetközi és nagytérségi tranzitforgalmi útvonalakat piros színnel jelöli a térkép, így azonnal szembetűnik, hogy a várost hogyan tudjuk elkerülni vagy milyen útvonalra szükséges behajtási engedély. A súlykorláttal védett, és 2010-hez képest  módosított 14 behajtási övezet jelölése azt is megmutatja, hogy az útvonalról hány tonnás haszongépjármű hajthat be az adott zónába. A vasúti csomópontok, hidak, felüljárók, alagutak biztonságos megközelítése érdekében a magassági korlátozásokat nemcsak piktogrammal, hanem szöveges leírással is jelzi a térkép.

Újdonság a behajtási engedélyekhez szükséges telefonos és online elérhetőségek feltüntetése.

A térképen hat nyelvű jelmagyarázat (magyar, német, angol, orosz, román és horvát) található, ami a Magyarországot tranzitútvonalként használó külföldi kamionosok számára is megkönnyíti a tájékozódást. Lepje meg külföldi fuvarozó partnerét Magyarország kamionos térképével, és meglátja, hálás lesz érte!

Ha a szállítmányozást, fuvarozást egy ilyen térkép segítségével tervezi meg, Ön időt, energiát és pénzt spórolhat. Könnyítse meg sofőrjeinek, partnereinek közlekedését Magyarország kamionos térképével!

A térkép a Magyar Közút hivatalos adatbázisa alapján az MKFE együttműködésével készült.

Saját borítóval is megrendelheti már 300 db-tól!
Stiefel területi képviselők >>>

Központi telefonszámunk: (06-1) 4152010 • e-mail: iroda@stiefel.hu

A térkép a nagyobb MOL és Shell benzinkutaknál is kapható.

Ugrás a megrendelésre>>>

Forrás: Stiefel
.

(Ezt a cikket 5210 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE