Balesetek Hírek

Árokba borult egy kombájn Szolnokon, a vezető megsérült

Árokba borult egy kombájn Szolnokon vasárnap, kiemeléséhez a szolnoki tűzoltók nyújtottak segítséget – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei katasztrófavédelmi szóvivő az MTI-vel.

Tűzoltók készülnek egy kiszáradt csatornába borult kombájn kiemelésére Szolnokon, a Széchenyi városrész közelében. A jármű vezetője az elsődleges információk szerint a baleset során vállcsont-törést szenvedett.
MTI Fotó: Bugány János

S. Tóth Anikó tájékoztatása szerint a betakarítógép kora délelőtt beleborult vontatványával egy kiszáradt csatornába a szolnoki Széchenyi városrész mögötti területen. A járművet és az általa húzott vágóasztalt a szolnoki tűzoltók daruskocsival emelték ki a mintegy 3 méter mély árokból.

Az MTI munkatársának helyszíni információi szerint a kombájn sofőrje vállcsont-törést szenvedett. A férfi a helyszínelés közben azt állította: egy darázs repült be a vezetőfülkébe, és elvonta a figyelmét a munkagép irányításától. Ittasság gyanúja nem merült fel vele szemben.

Forrás: MTI  (hbj \ guz \ gry)
.

(Ezt a cikket 295 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!