ELÉRHETŐ A VIAMICHELIN WEBOLDAL ÚJ VERZIÓJA, MELY MEGERŐSÍTI A MICHELIN SZAKÉRTELMÉT AZ ONLINE ÚTVONALTERVEZÉS ÉS TÉRKÉPKIADÁS TERÉN

Az ingyenes ViaMichelin Mobile alkalmazással a mobil eszközökön is elérhető www.viamichelin.com teljesen átdolgozott kezelőfelülettel rendelkezik, mely egyszerűbbé teszi a weboldal használatát.

Az új verzió legfontosabb újdonságai:

  • A forgalmi adatok integrálása az utazás időtartamának kiszámításához (Franciaországra).
  • A felhasználó legutóbbi kereséséhez igazodó térkép a kezdőlapon.
  • Jól látható útvonal tervezési opciók.
  • Egyedülálló adat beviteli mezők.

Michelin, az online útvonaltervezés szakértője

Igényeiknek megfelelően a látogatók több különböző útvonal típus közül választhatnak. Ezek között van a normál MICHELIN útvonal, amely könnyen követhető és így kicsi az esélye annak, hogy rossz irányba térünk le, vagy a „gazdaságos” útvonal, melynek követésével csökkenthető az üzemanyag felhasználás. A „felfedező” útvonal választásával, turisztikailag érdekes, festői szépségű utakon haladhatunk keresztül.

A weboldal új változata a felhasználók visszajelzéseinek figyelembe vételével készült. A nyolc nyelven elérhető és tizenegy európai országot lefedő ViaMichelin weboldalon több mint 430 millió az éves látogatások száma.

MICHELIN
.

(Ezt a cikket 5936 alkalommal tekintették meg.)

Hozzászólások

Ezeket olvastad már?

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..