Hírek Konferenciák Logisztika Rendezvények

Hol a bizalom a logisztikában?

Hatékony, etikus és fenntartható vállalati receptekkel lehet jelentkezni előadónak a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) novemberi kongresszusára.

19. MLBKT kongresszus, 2011. november 16-18.

Június végéig lehet előadóként jelentkezni az MLBKT idei kongresszusára, ahol a bizalom és az együttműködés logisztikában betöltött szerepéről várnak esettanulmányokat a szervezők.

Új szemléletre van szükség a logisztikában és a beszerzésben – hangsúlyozza a szakmai szervezet az előadói felhívásban. Az együttműködésre és a bizalomra kell építeni az üzleti kapcsolatainkat, ha felelősen működő, fenntartható ellátást akarunk biztosítani a következő nemzedékeknek.

Az MLBKT kongresszusán közel ötszáz vezető szakember találkozik november 14-16. között Siófokon. A kiállítással, díjátadásokkal egybekötött esemény célja az egymástól való tanulás és a kapcsolatépítés. Eddig többek között olyan meghatározó vállalatok képviselői küldtek előadástervet, mint a DHL, az ELMŰ, a Heineken, a Knorr-Bremse, a Schneider Electric vagy az Unilever.

Az előadói felhívás az MLBKT honlapján érhető el.
.

(Ezt a cikket 283 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .